Aanbod

Individueel, voor teams of op maat

Individueel

Bij de individuele mentale begeleiding gaan we een-op-een aan de slag met de mentale aspecten waar jij tegenaan loopt in de sport (of in de combinatie met bijvoorbeeld jouw studie of werk).

Teams

Teambegeleiding, bestaande uit een combinatie van teamworkshops, observaties en individuele gesprekken, om zo beter te presteren als team.

Workshops

Workshops geef ik aan groepen sporters, trainers, ouders en andere geïnteresseerden in sport. Workshops bieden de mogelijkheid om informatie te delen aan gelijkgestemden en ervaringen uit te uitwisselen.

Op maat

Staat hier niet tussen waar je op zoek naar was? Neem gerust contact met me op. Laten we samen eens praten over wat er mogelijk is!

Mentale begeleiding bernadette

Individueel

 

Je krijgt begeleiding in het aanleren en toepassen van mentale vaardigheden om deze in te kunnen zetten op de momenten die voor jou belangrijk zijn. Zo kun jij het beste uit jezelf halen.

 

We starten met een intake zodat wij samen helder kunnen krijgen waar jij tegenaan loopt of aan wilt werken. De begeleiding wordt compleet toegespitst op jouw vragen en doelen. Ieder traject is uniek omdat deze per individu wordt afgestemd. Geen traject is hetzelfde. De meeste sporters kiezen voor 8 tot 12 sessies verspreid over een periode van ongeveer 5 maanden. Op die manier krijgen zij de tijd om de geleerde dingen toe te leren passen tijdens trainingen en wedstrijden.

 

Voor wie?
Sporters, trainers, scheidsrechters en andere betrokkenen in de sport.

 

Waar?
Locatie wordt in overleg bepaald.

 

Prijs?
€ 75,- (ex. btw) per uur.

Team

 

Teambegeleiding om zo beter te presteren als team.

 

We starten met een uitgebreide intake om in kaart te brengen waar het team aan kan werken om tot betere prestaties te komen. Door middel van vragenlijsten en gesprekken met de spelers en staf maken we een gericht plan om aan de slag te gaan met de verbeterpunten of om sterke punten van het team verder uit te vergroten.

 

De begeleiding bestaat uit een combinatie van teamworkshops, observaties en individuele gesprekken. De inhoud van het traject wordt per team afgestemd zodat het optimaal aansluit bij de vraag en doelen van het team.

 

Voor wie?
Sportteams.

 

Waar?
De teambegeleiding vindt plaats op locatie van het team.

 

Prijs?
Neem contact met mij op zodat wij kunnen overleggen welke (seizoens)begeleiding het beste bij het team past.

individuele mentale begeleiding
mentale begeleiding teams

Workshops

 

Workshops geef ik graag aan groepen sporters, trainers, ouders en andere geïnteresseerden in sport. Workshops bieden de mogelijkheid om informatie te delen aan gelijkgestemden en hen ervaringen over het desbetreffende onderwerp te laten uitwisselen.

 

Afhankelijk van de locatie is er per workshop is er ruimte voor een beperkt aantal deelnemers.

 

Wanneer?
Workshops geef ik op aanvraag.

 

Onderwerpen
Concentratie, motivatie, doelen stellen, faalangst, omgaan met tegenslagen, communicatie, leiderschap, teamrollen, en nog meer!

 

Prijs?
Neem contact met mij op zodat wij kunnen overleggen wat de wensen zijn.