“Wat doet een sportpsycholoog precies?”

Als sportpsycholoog houd ik mij bezig met het mentale vlak van sport en presteren. Ik begeleid en ondersteun mijn cliënten om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Afhankelijk van de vraag, bepalen wij een plan van aanpak om gericht aan de slag te gaan met die dingen waar de cliënt tegenaan loopt.

 

“Begeleid jij ook topsporters?”

Sportpsychologie en mentale begeleiding is voor ieder niveau. Ik werk met zowel de ambitieuze recreatiesporter tot de doelgerichte wedstrijdatleet. Mijn werk als sportpsycholoog is beschermd door geheimhouding en vertrouwelijkheid, daarom doe ik geen uitspraken over wie ik begeleid.

 

“Denk je dat het iets voor mij is?”

Mentale begeleiding is voor iedereen, voor elke sport, leeftijd en niveau. Iedereen kan zijn voordeel doen met vaardigheden of inzichten opgedaan bij mentale trainingen.

 

“Ik ben wel nieuwsgierig naar wat het is of wat het me kan brengen…”

Laten we het erover hebben! Stuur me een berichtje of bel me op. Samen kunnen we kijken wat mentale begeleiding voor jou kan inhouden.

 

“Kan ik ook via Skype begeleiding krijgen?”

Dat is mogelijk. De intake doe ik graag in persoon. Vervolgens kunnen we kijken naar de mogelijkheden om (een deel van) de sessies via Skype te doen.

 

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem dan contact met mij op door een mail te sturen naar info@bernadetteramaker.com of mij te bellen op +31 (0)6 20 62 35 86.